Catering

Není žádnou novinkou, že spokojenost lidí roste úměrně s tím, jak jim chutná. Díky umění kuchařů v čele s mnohokrát oceněným mistrem Radkem Roubíčkem vám dokážeme připravit vše, na co máte chuť a co bude odpovídat profilu vaší akce – od lehkého rychlého občerstvení, přes báječné piknikové koše až po exkluzívní zážitkovou gastronomii.

Radek Roubíček je šéfkuchařem zážitkové restaurace Port 62, která je součástí volnočasového areálu Freestyle Park Modřany. Filosofií restaurace je nabízet kvalitní pokrmy připravené vždy z čerstvých a sezónních surovin tak, aby konečná chuť byla vždy vyvážená a přesto překvapivá.

Pro vaše firemní, společenské či zábavní akce připravuje šéfkuchař Radek Roubíček a jeho tým:

  • grilování na otevřené terase, jehož součástí může být i malá škola grilování
  • kanapky,
  • finger foods,
  • šunku od kosti krájenou před hosty,
  • opékané sele,
  • sushi,
  • tapas,
  • tortilly,
  • studené bufety s nářezovými mísami a masovými saláty z anglického rostbífu
  • zeleninové, těstovinové, masové saláty
  • toasty, mini sendviče,
  • paštiky,
  • sladké tečky v podobě lívanečků, jogurtových pěn, profiterolek, vlastních pečených koláčů, čokoládových fontán s ovocem apod.

Veškerá nabídka je doplněna vhodnými nealkoholickými i alkoholickými nápoji.

Další dotazy vám rádi zodpovíme telefonicky či e-mailem.